Цени и промоцииХоливудска насмевка

Едноставно и безболно решение до насмевката која секогаш сте ја посакувале!
Искористете ја оваа понуда која вклучува:

 • Чистење и полирање на сите заби
 • Ласерско белење на сите заби
 • 4 висококвалитетни порцелански фасети

Достапна со 0% камата на 12 рати од 5,200,- денари.

 

Дознајте повеќе

Чистење

Освежете ја Вашата насмевка.
Професионално темелно чистење на забите со ултразвук и полирање со специјална медицинска паста.
Отсега по промотивна цена од 1,500,- денари со бесплатна анализа на оклузија за урамнотежување на загризот.

Дознајте повеќе

Пломбирање

Пополнете ги празнините на Вашата насмевка.
Пломбирање со висококвалитетни нано композитни материјали и безболна анестезија.
Отсега по промотивна цена од 1,200,- денари со бесплатно полирање на сите заби.

Дознајте повеќе

Белење

Сега е моментот Вашата насмевка да заблеска. Професионално ординациско белење – безболно, со минимална минлива осетливост во само една посета.
ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА БЕЛЕЊЕ со 30 % ПОПУСТ?
Од 15 август по промотивна цена од 8.130 денари !!!
Ве очекуваме! Закажете ПРЕГЛЕД !!!

Дознајте повеќе

Фасети

Издвојте се со нова холивудска насмевка.
Избор од композитни, порцелански или Lumineers® фасети и третман ориентиран кон Вашите потреби.
Отсега по промотивна цена од 3,100,- денари со бесплатна анализа на оклузија за урамнотежување на загризот.

Дознајте повеќе

 
 Закажување на термини, одговори на административни прашања, информации во врска со здравјето на вашите заби како и информации за услугите/интервенциите што ги нудиме, можете да добиете на наведените телефони или на e-mail. Ние со задоволство ќе се обидеме правилно и компетентно да ве информираме. 

 

РЕДОВНИ ЦЕНИ ЗА УСЛУГИ

ПЛОМБИ
     

стандардно пломбирање

 1. едноповршински нанокомпозитни пломби
  од 1.200,- денари
 2. повеќеповршински нанокомпозитни пломби
  од 1.500,- денари
пломбирање со ласер
 1. едноповршински нанокомпозитни пломби
  од 1.800,- денари
 2. повеќеповршински нанокомпозитни пломби
  од 3.000,- денари
Контактирајте не

ПРОФЕСИОНАЛНО БЕЛЕЊЕ СО LUMIBRITE


Со избелувачки ефект и до 12 нијанси без болка и осетливост на забите

 1. Моќно професионално белење со ласер во една посета за 11.690,- денари
 2. Моќно професионално белење со ласер во една посета + комплет за домашно белење за 14.760,- денари
Контактирајте не

ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ DENTAL SPA

  BASIC DENTAL SPA
 1. Детален орален и пародонтален преглед
 2. Инструкции за одржување на орална хигиена
 3. Отстранување на забен камен, дентален плак (супра и субгингивално)
 4. Отстранување на јатрогени фактори и плак ретенциони места
 5. Иригација со анти-плак раствор
 6. Апликација на медикамент (по потреба
 7. За 1.800,- денари
  PREMIUM DENTAL SPA
  BASIC DENTAL SPA со додатно:
 1. Одредување на ПИ (плак индекс) со CURAPROX® таблета
 2. Полирање и пескарење на цела уста
 3. Селективно состружување
 4. Флуор профилакса
 5. Употреба на ласер во пародонтологија
 6. За 2.550,- денари
Контактирајте не

ПАКЕТ ЗА БРУКСИЗАМ ( ШКРИПЕЊЕ СО ЗАБИТЕ)

 1. Анализа на оклузија
 2. Урамнотежување на загризот
 3. Ноќен чувар ( Michigan акрилатен сплинт )
 4. За 2.500,- денари
Контактирајте не