Повелете во нашата ординација

Информации

Закажување на термини, одговори на административни прашања, информации во врска со здравјето на вашите заби како и информации за услугите/интервенциите што ги нудиме, можете да добиете на наведените телефони или на e-mail. Ние со задоволство ќе се обидеме правилно и компетентно да ве информираме.

е-маил: contact@ETERNAdent.com.mk
тел: +389 (0)2 3091 470
факс: +389 (0)2 3091 471
мобилен: +389 (0)78 309 147

Работно време


Пон-Пет: 08:00 - 20:00
Саб: 09:00 - 14:00
Нед: Затворено

Како да нè најдете

Со такси

ул. Орце Николов 190-1/1, Скопје (на паркингот кај Машински факултет)

Со автобус

Најлесно може да се стигне со сите автобуси што возат по булевар "Партизански одреди" на станицата кај Драски театар / хотел Карпош. Оттука се оди пешки 5 минути во насока на ул. Илинденска кон Машински, Електро и Драмски факултет. ЕТЕРНАдент се наоѓа во приземјето на зграда бр. 1 од првиот комплекс згради...

Закажете преглед

 
 
 
 
 

Прегледи и информации за НОВИТЕ ПАЦИЕНТИ

При закажување на вашиот прв термин во ЕТЕРНАдент, дојдете 5 минути порано за да го пополните формуларот наменет за отворање на Ваш дентален картон. Истиот формулар можете да го најдете во дигитална форма тука, да го пополните и да го испратите. 
Пациентите кои ќе се одлучат да ни го испратат формуларот електронски, го земаат предвид ризикот поврзан со испраќање на било која информација по интернет. ЕТЕРНАдент јасно се оградува од одговорноста за пренос на лични информации на пациентот испратени по интернет.

Информации за плаќање на услугите


 
 
Услугите дадени во ЕТЕРНАдент можете да ги платите во готово, со Visa, Master Card и Maestro дебитни и кредитни картички, како и плаќање на рати со кредитни картички и Diners. Доколку имате потреба од поопсежен и подолготраен третман, можете да разговарате со нас за останатите финансиски опции кои ги нудиме.   
 
 
 

Нашата ординација

ETERNAdent
ETERNAdent

Google Maps

ЕТЕРНИТАС

Драги стоматолози, за сите поврзани обуки, информации и семинари ве молиме контакрирајте нè