• Холивудска насмевка

  Холивудска насмевка


  Едноставно и безболно решение до
  насмевката која секогаш сте ја посакувале!

   

  Искористете ја оваа понуда која вклучува:

  • Чистење и полирање на сите заби
  • Ласерско белење на сите заби
  • 4 висококвалитетни порцелански фасети

  Понудата е достапна со 0% камата
  на 12 рати од 5,200,- денари.

   

   

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • Чистење

  Чистење


  Освежете ја Вашата насмевка.

   

  Професионално темелно чистење на забите
  со ултразвук и полирање со специјална
  медицинска паста.

  Отсега по промотивна цена од 1,500 денари
  со бесплатна анализа на оклузија за
  урамнотежување на загризот.

   

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • Белење

  Белење


  Сега е моментот Вашата
  насмевка да заблеска

   

  Професионално ласерско белење со
  LumiBright® технологија – безболно, со нула
  осетливост и максимален ефект во само една
  посета.

  Отсега по промотивна цена од 14,760 денари
  со бесплатен пакет за дополнително домашно
  белење.

   

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • Пломбирање

  Пломбирање


  Пополнете ги празнините на
  Вашата насмевка.

   

  Пломбирање со висококвалитетни нано
  композитни материјали и безболна
  анестезија.

  Отсега по промотивна цена од 1,200 денари
  со бесплатно полирање на сите заби.

   

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • Фасети

  Фасети


  Издвојте се со нова
  холивудска насмевка. 

   

  Избор од композитни, порцелански или
  Lumineers® фасети и третман ориентиран
  кон Вашите потреби.

  Отсега по промотивна цена од 2,500 ​денари
  со бесплатна анализа на оклузија за
  урамнотежување на загризот.


  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Насмевнете му се на животот и почуствувајте ја разликата :)

Наши соработници